Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj - 4 izbový byt vo výbornej a vyhľadávanej časti mesta Nové Zámky

Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
119 500 €

Popis nehnuteľnosti

Kúpou tejto nehnuteľnosti získa nový majiteľ útulné a pokojné bývanie v blízkosti centra mesta Nové Zámky, a možnosť realizácie svojho bývania podľa vlastných predstáv aj bez väčších investícií, nakoľko ide o veľmi zachovalú nehnuteľnosť!

Ponúkame Vám na predaj veľmi zachovalý, udržiavaný 4 izbový byt s balkónom v blízkosti centra mesta Nové Zámky. Byt v obytnom dome na 5/7 poschodí, s výhľadom orientovaným  do  troch ulíc.  Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, 4 izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt, v súčasnej dobe po menšej rekonštrukcii. Dávnejšia rekonštrukcia prebehla len v rámci kúpeľne , ako je vidieť na foto dokumentácii. Nehnuteľnosť s balkónom plastovými oknami so žaluziami , zachovalými parketami je veľmi príjemná, priestranná a poskytuje už pri prvom vstupe veľmi pokojné a harmonické bývanie. Rozloha bytu je 84 m². Byt sa predáva so starším zariadením.

Bytový dom má zateplenú fasádu, strechu, vchodové dvere a stupačky .Pred bytovým domom je priestranné parkovisko. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mesta s vynikajúcou občianskou vybavenosťou vzdialené od centra 5 min.V blískosti : škola, materská škola zdravotné stredisko, autobusová a vlaková stanica, lekáreň, nákupné centrum, tržnica.

Cena nehnuteľnosti 1119 500 EUR

HODNOTENIE MAKLÉRA:

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Nových Zámkov. Vynikajúca poloha. Slušný , čistý vchod a dobrý susedia. Pokojné bývanie v blízkosti centra mesta Nové Zámky, a možnosť realizácie svojho bývania podľa vlastných predstáv aj bez väčších investícií, nakoľko ide o veľmi zachovalú nehnuteľnosť! Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj bez zariadenia!

Byt je vzhľadom na svoju polohu vhodný aj ako investičná príležitosť.

Cena nehnuteľnosti:  119 500EUR 

MAKLÉR ODPORÚČA OBHLIADKU!! 

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
84 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lívia Nevolná

Lívia Nevolná

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti