Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj- 4i rodinný dom s bazénom" Milionárska štvrť "Nové Zámky

Ulica: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
324 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny 4 izbový rodinný dom na pozemku s rozlohou 6,5 á v Nových Zámkoch. Je to ideálna ponuka ponúkajúca komfortné bývanie v najvyhľadávanejšej lokalite mesta.

Rodinný dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 649 m2, zastavaná plocha domu je 190 m2,  obytná plocha je160m2.

Jedná sa o jednopodlažnú tehlovú stavbu so sedlovou strechou. Dom má veľmi dobré dispozičné riešenie, pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, má tri samostatné spálne, obývaciu izbu, kuchyňu s výstupom na prestrešenú terasu, kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom a samostatnú toaletu.

Dom prešiel pred 2 rokmi kompletnou rekonštrukciou interiéru a exteriéru: plastové okná s vonkajšími roletami, vinylové podlahy, dlažba, drevené interiérové dvere, vchodové dvere, kuchynská linka je vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor, el. rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), v kúpeľni je vaňa aj sprchový kút, zateplenie fasády .

Dom je napojený na všetky IS. Kúrenie je zabezpečené centrálne radiátormi cez plynový kondenzačný kotol Immergas, odpadová voda je napojená na verejnú kanalizáciu. V obývačke je pripravená predpríprava na krb a výstup na podkrovie. 

Z kuchyne sa vychádza na prekrytú terasu s možnosťou vonkajšieho sedenia s grilom. Na dvore sa nachádza  murovaný záhradný domček so šindľovou strechou s technickým príslušenstvom k bazénu.

Bazén:
- 7 x 3 m , hĺbka 1,6m
- murovaný , vykurovaný tepelným čerpadlom
- slaná úprava vody Hydrolife s funkciou automatického sledovania pH

Za domom sa nachádza záhrada s rozlohou 354 m2 s trávnikom, na zavlažovanie sa využíva voda z vŕtanej studne. 

K domu patria dve parkovacie miesta situované priamo na dvore dvore a tri parkovacie miesta pred domom. Dvor je vyložený zámkovou dlažbou, pre okolie bazéna je zakúpená externá dlažba 35 m2 ( 60 x 60).

HODNOTENIE MAKLÉRA:

Ak túžite po pokojnom bývaní v rodinnom dome,  tak potom táto ponuka je ideálna pre Vás. Dom  sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mimo hlavnej cesty  na Milionárskej štvrti, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: na blízku je materská škola, základná škola, nákupné centrum, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie. Vzdialenosť do centra mesta je 10 min. chôdzou, autobusová zastávka je cca 200 m. V blízkosti sa nachádzajú tenisové kurty , detské ihrisko a hrádza, ktorá poskytuje priestor na športové aktivity a relax. Dom  zabezpečuje pokojné bývanie pre rodinu s okrasnou záhradou a bazénom . Dom je kompletne zrekonštrovaný bez ďalších investícií , ihneď obývateľný.

Cena nehnuteľnosti: 324.900 EUR

MAKLÉR ODPORÚČA OBHLIADKU!! 

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií
 

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0905 144 110 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
649 m2
Úžitková plocha:
160 m2
Zastavaná plocha:
190 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Celková plocha:
649 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Andrea Balašková

PhDr. Andrea Balašková

maklér, konateľ spoločnosti

  • Slovensky
  • Magyar
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti