Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj-3 izbového bytu v centre mesta Nové Zámky

Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Kúpou tejto nehnuteľnosti získa nový majiteľ útulné a pokojné bývanie v  centre mesta Nové Zámky, a možnosť realizácie svojho bývania podľa vlastných predstáv !

Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt s balkónom v centre mesta Nové Zámky. Byt, v obytnom dome na 2/4 poschodí.  Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby,  3 izieb, kuchyne, veľkého šatníka a špajze, kúpeľne a samostatnej toalety. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. Bytový dom má uzavrezý dvor , s vlastným parkovacím miestom Byt, v súčasnej dobe v pôvodnom stave . Nehnuteľnosť s balkónom, plastovými oknami, podlahy - parkety, PVC, je veľmi príjemná, priestranná a poskytuje už pri prvom vstupe veľmi pokojné a harmonické bývanie. Rozloha bytu je 83 m².

Bytový dom po rekonštrukcií, má zateplenú fasádu, strechu, vchodové dvere a stupačky .Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mesta s vynikajúcou občianskou vybavenosťou priamo v centre mesta! V blískosti : škola, materská škola zdravotné stredisko, lekáreň, nákupné centrum, tržnica poliklinika.

Cena nehnuteľnosti: na vyžiadanie v RK

HODNOTENIE MAKLÉRA:

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Nových Zámkov. Vynikajúca poloha. Slušný , čistý vchod a dobrý susedia. Pokojné bývanie v  centre mesta Nové Zámky a možnosť realizácie svojho bývania podľa vlastných predstáv !

Byt je vzhľadom na svoju polohu vhodný aj ako investičná príležitosť.

 

MAKLÉR ODPORÚČA OBHLIADKU!! 

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
83 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Špajza:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lívia Nevolná

Lívia Nevolná

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti