Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj - Krásna chalupa v tichom prostredí, relax a pokoj

Mestská časť: Diva
Obec: Šarkan
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vidiecky dom
78 000 €

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj romantickú usadlosť, s úžasnou záhradou v pokojnom prostredí obce Šarkan časť Diva. Za vstupnou bránou Vás čaká doslova romantický svet. Táto nehnuteľnosť je vhodná na celoročné bývanie, alebo sa dá využívať ako chalupa na víkendy. Spĺňa všetky požiadavky náročného klienta, ktorý si chce užiť súkromie a pokoj v kruhu svojej rodiny. Budete obklopený pokojom, oázou zelene, a na konci pozemku nájdete bráničku, ktorá Vás  vyvedie do lesa.

Na priestrannom  kopcovitom pozemku o rozlohe 20 árov je postavená vidiecka usadlosť, ktorá sa nachádza v chránenej lokalite – Parížske Močiare, ktoré patria pod obec Šarkan – Diva. Toto územie je chránené ako Národná prírodná rezervácia a Chránené vtáčie územie Parížskych močiarov. Je strediskom výskytu živočíchov a patrí k významným európskym a svetovým močiarnym biotopom Ramsarskej lokality.V súčasnej dobe sa tu nachádza viac ako 171 druhov vtákov a možno pozorovať aj unikáty ako je vydra rečna alebo korytnačka močiarna. Táto oblasť láka množstvo ornitológov a rybárov.   

 Usadlosť pozostáva z 2 objektov/ domov ,ktoré sa v súčasnej dobe dajú prepojiť. Novostavba – drevodom, o výmere 62 m² ponúka ďalšie možnosti bývania.

  V súčasnej dobe je v štádiu holodomu, ktorú treba dokončiť.

Rekonštruovaný dom, je postavený z tehál. Dispozične pozostáva z 2 izieb, kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, chodba, komora. Prešiel kompletnou rekonštrukciou – plastové okna, plávajúce podlahy, sadrokartónové zníženie stropov, bodové svetla, nová kuchynská linka , dlažby a obklady . V novo rekonštruovanej kúpeľni- sprchový kút. Strecha je škridlová. Celý pozemok oplotený. Za domom sa nachádza dielňa na odkladanie náradia. Celá záhrada je krásne vysadená, poskytuje maximum súkromia a relaxu pre budúceho majiteľa. Okrem  ovocných stromov, kvetín a kríkov pozemok poskytuje bazén s proti prúdom s rozmermi 7 krát 3,5 m, vlastnú šachtu , jazierko s filtráciou, skleník a, murované ohnisko na opekanie. Dom je napojený na vodu z vlastnej studne.  Po rozbore je voda vhodná na pitie. V blízkej budúcnosti sa plánuje obecná voda. Na pozemku elektrina a plyn. Odpad je riešený do žumpy.  Kúrenie domu je zabezpečené elektrickými infra panelmi a krbom na drevo.

 Okolia obce: termálne kúpalisko Štúrovo vzdialené len 10 km, Ostrihom

HODNOTENIE MAKLÉRA: ODPORÚČAM OBHLIADKU!

 Zaujímavosťou pre budúceho majiteľa je možnosť , kúpiť si túto nehnuteľnosť aj s údržbou tejto nehnuteľnosti , počas Vašej neprítomnosti, aby ste sa na víkend, alebo dovolenku, vracali do svojej oázi pokoja spokojný !!!

Dobrá cena! Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite obce mimo hlavnej cesty . Dom po rekonštrukcií , možnosť prepojenia a dokončenia drevodomu podľa vlastných predstáv Pozemok je slnečný, v zadnej časti svahovitý s rozlohou 20á,  ponúka dostatočný priestor na prácu v záhrade ale aj  na relax. Chalupa je ideálna na víkendové ale aj celoročné  bývanie . V blízkosti sa nachádza kúpalisko  Vadaš ,v Štúrove. Lokalita umožňuje hubárčenie, rybolov a turistiku.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Komplexreality.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2000 m2
Úžitková plocha:
62 m2
Podlahová plocha:
62 m2
Stav:
úplne prerobený

Pozrieť na mape

Maklér

Lívia Nevolná

Lívia Nevolná

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti