Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj - 3 izbový byt po úplnej rekonštrukcií v tichej lokalite mesta Nové Zámky

Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

Pekný , útulný a zároveň moderný byt vo výbornej časti mesta Nové Zámky ponúka budúcemu majiteľovi pokojné bývanie v blízkosti zeleného parku! 

Ponúkame Vám na predaj priestranný , mopderný 3 izbový byt  po úplnej rekonštrukcií s rozlohou 66 m2 vo výbornej lokalite mesta   Nové Zámky.  Okolie nehnuteľnosti ponúka krásne zelené a tiché prostredie . Byt sa nachádza na prízemí  bytového domu po rekonštrukcií.

Byt dispozične pozostáva: vstupná chodba, 3 samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa a samostatná toaleta. Byt bez balkónu. K bytu prislúcha priestranná pivnica.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná, laminátové podlahy, nová elektroinštalácia, dlažby, obklady , sanita, vchodové dvere, interiérové dvere, nová, moderná  kúpeľňa s vaňou  a pekná kuchynská linka so spotrebičmi. Byt sa predáva kompletne zariadený.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: zateplenie strechy, fasády, nové vchodové dvere, zvončeky a výmena stupačiek. 

HODNOTENIE MAKLÉRA: 

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite  plnej zelene  v Nových Zámkoch. Ideálne okolie a bývanie pre rodinu s deťmi.  Byt je po rekonštrukcii , žiadne investície . V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škola, materská škola, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny , pošta, vlaková a autobusová stanica. Centrum mesta  10 min. chôdzou. 

 

 

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

  

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
66 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lívia Nevolná

Lívia Nevolná

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti