Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj- krásny rodinný dom v Hurbanove

Obec: Hurbanovo
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
137 800 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám krásny, útulný rodinný dom , ktorý splní Vaše očakávania o naozaj štýlovom, pokojnom bývaní v tichom prostredí vidieka mesta Hurbanovo.Rodinný dom splní očakávania aj náročného klienta, aj bez dalších investícií!

Predstavujeme Vám nehnuteľnosť 4 izbového rodinného  domu v tichom prostredí  v mesta Hurbanovo. Jedná sa o dvojpodlažnú  stavbu postavenú z kvalitných materiálov , po čiastočnej rekonštrukcií. Veľmi  dobrá  dispozícia rodinného domu , zabezpečuje konfort pre každého člena rodiny . Krásne schodište je dominantou tohto rodinného domu a  spája prízemie s poschodím  . Aj v súčasnej dobe ju zdobí  galéria obrazov.

  Dispozícia domu prízemie – pozostáva zo zádveria, chodby ,predsiene, kúpeľne s toaletou .  Súčasťou prízemia je veľmi priestranná kuchyňa .Poschodie pozostáva z chodby , spálne, a ďalšej izby s výstupom na terasu .Veľká  priestranná obývacia izba,  je centrom stretávania sa s rodinou. Súčasťou poschodia je kúpeľňa s toaletou.

Základné údaje:

 

Pozemok: - celková plocha: 769m2 - zastavaná plocha:  166m2 . na pozemku nachádza studňa, samostatná letná kuchyňa , pekná terasa - pozemok vysadený, veľmi udržiavaný , ozdobujú  ho ovocné a okrasné stromy, dreviny a kry -  je oplotený, rovinatý a upravený  s prístupovou asfaltovou cestou.

Dom: - úžitková plocha: 390m2, obytná plocha 240 m2 - na dome prebehla čiastočná rekonštrukcia - dom je napojený na všetky IS:/ voda, elektrina, plyn/ - kúrenie riešené plynovým kotlom/menený kotol/ - ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy/ kananalizácia sa nachádza pred pozemkom, možnosť napojenia sa/ ,dom disponuje vysokou garážou, ktorá by bola vhodná aj pre vyššie auto - do domu sa vchádza z prednej aj zo zadnej časti, má dva vstupy. Dom podpivničený.

Suterén nehnuteľnosti pozostáva z dvoch miestností a kotoľne.

Nehnuteľnosť sa predáva aj s možnosťou zariadenia,.

 

Rekonštrukcia domu: - v roku 2020 interiér /menené okná, dvere, plávajúca podlaha, kúpeľňa..../ - v roku 2017 - strecha

HODNOTENIE MAKLÉRA:

 Aj bez ďaľších investícií !Dobrá cena! Rodinný  dom  je situovaný v pokojnej časti obce mimo hlavnej cesty. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Dom je postavený z kvalitných materiálov a predáva sa aj so zariadením. Pekný, udržiavaný pozemok poskytuje komfortné bývanie so zaručeným súkromím.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií
 

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lívia Nevolná

Lívia Nevolná

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti