Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj - 4 izbový rodinný dom , chalupa v obci Komoča

Obec: Komoča
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
68 500 €

Popis nehnuteľnosti

Kúpou tejto nehnuteľnosti, získa nový majiteľ možnosť sebarealizácie rekonštrukciou tohto staršieho rodinnému domu . Tento zachovalý rodinný dom s rozsiahlou vstupnou chodbou, ktorá spája obytné priestory, odporúčam aj tým záujemcom, ktorí hľadajú chalupu na relax a odpočinok.


Ponúkame vám na predaj  4 Izbový starší rodinný dom , ktorý sa nachádza v obci Komoča . Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej ulici tejto obce, na pozemku s rozlohou 795 m². Je postavený z pálenej tehly. Dispozícia domu pozostáva z 3 izieb, miestnosti – ktorú treba vytvoriť na kuchyňu ,z ktorej sa otvára priestranná špajza. Súčasťou  je kúpeľňa, WC . Všetky miestnosti sa otvárajú z rozlohovo krásnej  veľkej chodby . Súčasťou rodinného domu je aj letná kuchyňa – v súčasnej dobe sa využívaná ako hlavná kuchyňa. Obytná plocha domu je 120 m². Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Dom je napojený na plyn, elektrinu a obecnú vodu. Kúrenie Je zabezpečené elektrickým kotlom cez radiátory, odpadová voda – Žumpa, trativod. Súčasťou nehnuteľností je garáž, ktorá je samostatná stavba na dvore nehnuteľnosti a hospodárska budova za nehnureľnosťou. Súčasťou tejto nehnuteľnosti je záhrada o rozmere 798 m².

Obec Komoča je vzdialená od okresného mesta 12 km. Využívajúc bohaté prírodné podmienky na ľavom brehu rieky Váh, ponúka Oáza Camp Komoča od roku 1982 príjemné rekreačné možnosti každému návštevníkovi zo zahraničia i z domova. Na viac hektárovej ploche je voda vhodná na kúpanie, horúci piesok na opaľovanie oddych, relax a zábavu., množstvo zelene .Na svoje si prídu aj milovníci vodných športov, rybári, potápači a turisti. Na príjemné strávenie letných popoludňajších alebo  večerných hodín sa tu konajú kultúrne podujatia ,počas celej letnej sezóny pestré programy. 

Hodnotenie makléra:

Dom sa nachádza v pokojnej časti obce mimo hlavnej cesty. Dobrá dispozícia, pekný slnečný pozemok vhodný na prácu v záhrade ako aj na relax .Dom síce vyžaduje rekonštrukciu, ale ponúka sa v dobrej cenie vzhľadom na lokalitu. Cenu tejto nehnuteľnosti  možno upraviť po vzájomnej dohode. Malými úpravami je však ihneď obývateľný .Obec sa nachádza v blízkosti okresného mesta  Nové Zámky ,s bohatým kultúrnym využitím počas celej letnej sezóny. Nehnuteľnosť s potenciálom na investíciu v rámci rekreačnej oblasti .

 

Cena : 68 500€ 

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Komplexreality

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný stav
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lívia Nevolná

Lívia Nevolná

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti