Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 4 izbového rodinného domu ,Tešedíkovo

Obec: Tešedíkovo
Okres: Šaľa
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
128 500 €

Popis nehnuteľnosti

 Pokojné bývanie s peknou záhradou!

Ponúkam Vám na predaj pekný a veľmi zachovalý rodinný  dom v pôvodnom stave v obci Tešedíkovo . Rodinný dom bol postavený v roku 1978 z kvádrov. Nehnuteľnoť sa  nachádza v tichej uličke , na Sídlisku Budúcnosť. Nehnuteľnosť na pozemku 733 m2, zastavaná plocha 122m2, obytná plocha rodinného domu 180 m2 ponúka novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nehnuteľnosť vo výbornom pôvodnom stave , ihneď obývateľná aj bez úprav.

Dispozičné riešenie  domu:  V suteréne sa nachádza práčovňa, kotolňa a skladový priestor Prízemie : Vstupná chodba, kúpeľňa po rekonštrukcií prispôsobená aj pre imobilných, spálňa, obývačka, kuchyňa. Na  poschodí : Izba , pracovňa s výstupom na balkón, kúpeľňa, samostatné WC.  Dom je v pôvodnom , ale veľmi  zachovalom stave. Na prízemí sú vymenené plastové okná . Súčasťou domu je garáž.  Za domom stojí murovaná stavba používaná ako letná kuchyňa. Na pozemku sa nachádza vŕtaná  studňa a chladná pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny. 

Dom je napojený na plyn a elektrinu .  Kúrenie je riešené plynovým kotlom cez radiátory, možnosť kúrenia kotlom na tuhé palivo ,odpadová voda je napojená na verejnú kanalizáciu. 

Veľmi pekne upravená záhrada s množstvom okrasných rastlín, ovocných stromov a altánku na príjemné posedenie.

HODNOTENIE MAKLÉRA:

Veľmi pekný RD v pôvodnom stave  ponúka okamžité bývanie bez potrebných ďalších investícií. Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. V obci, k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. Pekný, udržiavaný pozemok poskytuje komfortné bývanie so zaručeným súkromím.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií
 

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
733 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
122 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lívia Nevolná

Lívia Nevolná

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti